laupäev, 31. oktoober 2009

Lihapallide katsetus


Esimest korda proovisin lihapalle teha. Hakklihale vaatasin vastu kapis ja mõtlesin et proovin. Täitsa nämma aga aega läks 1,5 või isegi rohkem tundi selle kõige peale :)
Lihapallid kastmes: riivsai hapukoore ja veega natukeseks paisuma, samal ajal praadisin 1 tükeldatud sibula pannil ja kui see jahtunud segasin hakkliha ja muna ja maitseained kõik hapukoore riivsaia seguga kokku. Siis aga veeretasin väiksed pallikesed ja praadisin 3 pannitäit :)
Kui lihapallid valmis tegin kastme kus või sulatasin ja siis jahu seal pruunistasin siis rõõsk koor ja vesi ja maitseained ja sojakaste.Kui keema läks siis purustatud küüslauku ja lisasin pallid kastmele ja voila. Valmis!








2 kommentaari:

  1. woww.... seda tahaks kyll proovida... aga no hapukoorega jama siin. koguaeg pole saadaval :(
    asendaks hapukoore piimaga ehk?

    VastaKustuta
  2. Ma arvan, et hapukoore saaks jah piima või äkki parem on rammusa kohvikoore või vahukoorega asendada.

    VastaKustuta